Жити вiльно - то не смертельно

Надежда Шершун
На перетині двох шляхів.
Через призму стихій і сезонів.
Побажаю тобі гарних снів.
Віру в себе.
Й тепло у долонях.

Ти - синиця.Боїшся вітрів.
Тобі краще в чиємусь полоні.
А я більше люблю журавлів.

Серед штормів,припливів, мусонів
Вони - вільні. Й від того-живі.