Вночi йшов дощ

Михаил Онищенко
           Вночі  йшов  дощ.

Вночі  йшов  дощ,
А  зранку  сніг  лапатий.
Та  такий,  що  потрібно  лопату,
Щоб  його  згорнути  і  прибрати.

Лапатий  сніг,  лапатий  сніг,
Усім  упав  ти  на  поріг.
Тільки  дуже  вже  лапатий,
Що  будемо  ми  промокати.

Не  буде  довго  сніг  лежати,
Бо  пухкий  та  лапатий.
Білесенький  такий  сніг,
І  не  годиться  нам  на  пиріг.

       08:12.14.02.2016.