Минають днi

Михаил Онищенко
          Минають  дні.

Минають  дні,  минають  ночі,
А  серце  так  кохати  хоче.
А  серце  хоче  лиш  кохати,
І  про  кохання  розказати.

Її  хочу  я  обійняти,
І  у  вуста  поцілувати.
Не  розумію  що  зі  мною,
Бо  нема  мені  покою.

І  хто  мені  тепер  підкаже,
І  про  любов  тобі  розкаже.
А  може  квіти  подарувати,
І  все  самому  розказати.

       06:55.14.02.2016.