Там, десь за горизонтом

Михаил Онищенко
Там,  десь  за  горизонтом.

Там,  десь  за  горизонтом,
Там  десь,  є  нове  життя.
А  за  моїм  горизонтом,
Також  іде  майбуття…

Всім  нам  іти  за  свої  горизонти,
Йти  всім  вперед  і  тільки  вперед.
Треба  в  житті  йти  до  горизонту,
І  немає  дороги,  нам  вже  назад.

Назад  дороги  немає,  немає  дороги,
Бо  вона  вся  у  нас,  як  слід  по  воді.
Всі  недоспані  ночі  і  наші  тривоги,
То  усе  є  життя  і  то  є  наші  дні…

              08:1012.02.2016.