Весняна пiсня синичок

Владимир Солошенко
Незабаром синички,
Заспівають нам пісню весни.
Є весела в них звичка:
Вже в садок заглядають вони.

Позбирають там гусінь,
Бо в гнізді жде велика сім'я.
Годувати всіх мусять
Вони кожного ясного дня.

Підросли пташенята,
"Санітарів" чекають сади.
Допоможуть малята,
Щоб зла гусінь не з'їла плоди.

До людей летять взимку,
Навіть з рук вони їжу беруть,
Їм потрібна підтримка.
Нехай всі до весни доживуть!