Над рiкою туман пливе

Михаил Онищенко
       Над  рікою  туман  пливе.

Над  рікою  туман,  над  рікою  туман  пливе,
Наді  мною  обман,  наді  мною  обман  живе.
Я  розвію  туман,  я  розвію  туман,  чи  ні,
Хто  розсіє  обман,  хто  розсіє  туман  мені?

Так  лягло  по  життю,  так  усе  і  лягло,
Хоча  бути  інакше  воно  й  не  могло.
Коли  все  на  брехні,  коли  все  на  брехні,
Крадькома  та  любов,  коли  були  ми  одні.

Я  чужую  кохав,  покохав  чужу  жінку,
Чоловік  нас  застав,  дістав  аж  печінку.
Так  навіщо  любов,  любов  та  навіщо,
Коли  бито  було,  мене  вже  нізащо.

На  рікою  туман,  наді  мною  обман…

           08:00.12.02.2015.