Бiла паморозь знову на долинi упала

Михаил Онищенко
Біла  паморозь  знову  на  долині  упала.

Біла  паморозь  знову  на  долині  упала,
Білий,  білий  увесь,  тепер  і  мій  чуб.
Колись  дівка  весела  мене  й  покохала,
Не  забудь,  не  забуть  тих  спілих  губ.

Був  і  я  молодий,  був  і  завзятий,
І  жінок  я  кохав  і  любили  мене.
Не  хвалюся  я  тим,  їх  було  небагато,
Але  все  то  мине,  усе  то  мине.

Все  відходить  в  житті,  все  відходить,
Залишаються  спогади  про  щасливую  мить.
То  так  треба  було,  тож  і  виходить,
Як  було  все  колись, було  все  колись…


             07:30.12.02.2016.