Ключ до щастя

Людмила Николаева 2
Відкрий добру назустріч своє серце
нехай яскраве світло там живе.
Добро його зігріє, наче сонце
і твоє серце заіскриться, оживе.
      Відкрий до свого серця шлях кохання,
      нехай співає ніжності пісні.
      Заграють в ньому пристрасть та бажання
      воно розквітне, наче квіти навесні.
Дай шанс і Богу в серце зазирнути,
духовний скарб в житті, він головний.
Думки до істини,до щастя повернути-
це сенс життя, він є для нас святий...
      Здійсни політ до мрії та надії,
      книга майбутнього відкриється тобі.
      Вона дасть силу, душу відігріє,
      всесильним станеш ти в життєвій боротьбі.
У свому  серці ключ знайдеш від щастя,
цей ключ відкриє істину життя...
З самим собою ти приймеш причастя,
і зрозумієш - це духовне відкриття...