Життя прожити не поле перейти

Михаил Онищенко
Життя  прожити – не  поле  перейти.

Життя  прожити – не  поле  перейти,
Тим  більше,  у  такі  часи  буремні.
Коли  не  можуть  жити  мирно,  всі  Світи,
І  віщувати  мабуть  тут,  уже  даремно.

Життя  прожити,  щоб  не  соромно  було,
На  склоні  літ,  за  все,  що  ти  зробив.
Де  побував,  що  змайстрував,  чи  посадив,
Хоча  на  світі,  багато  є  ще  див.

Кажуть,  життя  в  тих  відбулось,
Хто  збудував  дім,  посадив сад  і  виховав три  сина.
Звичайно,  за  життя,  все  то,  робив  не  сам,
Завжди  у  всьому,  допомагала  тобі  дружина.

Життя  прожити – не  поле  перейти…

                05:00.12.02.2016.