Життя Божий Дар, нiчого не варте

Михаил Онищенко
Життя – Божий  Дар,  нічого  не  варте.

Життя – Божий  Дар,  нічого  не  варте,
Чому  в  світі  так,  скажіть  мені  люди?..
Життя  дав  Господь,  та  батько  і  мати,
І  хто  дав  Вам  право  його  відбирати?..

Чому  на  Донбасі,  стріляє  брат  брата,
Невже  на  Землі  людей  так  багато?..
А  кожна  Людина,  то  є  цілий  Світ,
А  ми  убиваємо  кращий  наш  цвіт.

Скажіть  мені  люди,  що  треба  зробити,
Щоб  Зло  і  Ненависть,  не  могли  жити?..
І  щоби  не  йшов  брат  проти  брата,
Бо  наша  Земля – то  є  наша  хата.

Мабуть  Господь  карає  нас,  нерозумних,
Коли  посилає  керувати  «розумних».
Які  набивають  свої  лиш  кишені,
Нехай  від  жадоби  лопнуть  кишені.

Не  дасть  жадібним  щастя  їхнє  багатство,
Забули  вони,  що  таке  братство.
А  совість  свою,  мабуть  всю  пропили,
Чи  може  ворожка  їм  все  поробила?..

На  таких  я  сьогодні  дуже  сердитий,
Знаю,  вони  не  змовчать  і  буду  я  битий.
Але  Вам  люди,  на  Землі,  щастя  не  буде,
Поки  керують  державою,  одні  лихі  люди.

           06:05.12.02.2016.