Кине через край

Моби Дик 3
Я впаду на коліна,
Підіймати не треба.
Візьми краще сина,
Йому це потреба.

Я тут ось побуду,
Ти йди, не чекай.
Не йду проти люду,
Та він - кине через край.

Я - перепона,
Я - запасний варіант.
Хотіла давно перетнути кордона,
Та кажуть, буде то плагіат.

Не розумію я світ,
Не розумію себе.
Перетнути поріг?
Простіше кинуть шарфа на плече.

Та надія на "буде все добре",
Хоча ідеально - ніколи.
Ходи сюди, Бобре,
Наллю тобі розсолу.