Лелека

Изабель Марси
Казкова Лелека радісно
з ранку співає.
Про те, що сумуєш,
Чарівна,
     розповідає…
Як придивлюся, 
усмішку твою побачу.
На крилах Лелека
приносить обом нам удачу.

Згортай своє щастя, згортай
в горобини долоні.
Назавжди є в мене
ти у моєму полоні.
Тебе закликаю,
тебе,
з нехай Краю Світу.
Разом з тобою потраплю
в  наступне літо.

Знайде мене, справжню,
тільки ж знайди любов.
Зіграло щоб тіло
та щоби  збентежилась кров.

Цей день я коханням нестримним,
мій милий,
прикрашу.
Ти посміхнися
та створюй історію нашу.

Я знаю, що ти,
і тебе я впізнала одразу.
Та якщо, образила,
благаю забути образи. 

Лелека Казкова на вікна мої сідає…
Мрій,
птахо моя,
бо ніч вже давно
зітхає.




Фото з інтернету.