Аскердиз к1ени рушан тебрикар

Гулья Мисриханова
 Вун  зун патал къагьриман я
Зарафат туш за ийизвай.
Аскер вун заз гзаф к1ан я
Гафар хуш я .заз кхьизвай.

 Февральдиз къанни пуд лагьай
Гафар я зин рик1ел атай.
Ят1а им куьн халис сувар
Кьабула на зин тебрикар.

Хуьзвай сергьят .эцигиз чан
Ислягь ят1ан хайи ВАтан
Зунни жеда алаз вал вил
На хуьх Ватан сефил жемир.

Мубаракрай ,им югъ я вин
Вин гьунаррал шад я рик1 зин.
Хъша къалурна кьегьалвал
Зун вил алаз акъвазда вал.