лирика Ам зун я

Гулья Мисриханова
Акъатнава зун яргъариз
Захъ вил жемир  вин.
Сефил хьайла хкваш рик1ел
Заз на гайи кьин.

Хатадай хьиз гар атана
Гатайт1а дак1ар.
Ам зун я вин патав атай
Закай гуз хабар.


Аватайт1а вин дак1ардин
Гуьзгуьдал ст1ал.
Зун марф хьана мад атанва
Са кьил ч1угваз вал.

Хьайит1а вин гуьгьуьл  ачух
Манийриз яб гуз.
Зун ава вин рик1ин къене
Ашкъид шем хьиз куз.