Кохана, кохана, люба дiвчина

Михаил Онищенко
Кохана,  кохана,  люба  дівчина.

Кохана,  кохана,  люба  дівчина,
Ти  моя  зіронька,  щастя  моє.
Я  закоханий  в  тебе  хлопчина,
Що  хоче  лиш  чути  серце  твоє.

Тебе  я  побачив  один  раз  в  таночку,
Була  ти  як  квітка,  серед  будяків.
В  шовковій  кофтині  та  у  віночку,
Звела  тоді  з  розуму  всіх  парубків.

Та  серце  твоє,  мене  лиш  обрало,
Не  знаю  чому  сподобавсь  тобі.
Можливо  то  кров  твоя розігралась,
Чи  може  я  сумніваюсь  в  собі.

           08:40.10.02.2016.