Подари мне жизнь

Князев Дмитрий
Подаруй мені життя
Хоч мене ти не хотіла
В тебе дивні відчуття
Я розумію мову твого тіла

Замість Мене тільки Я
Від кохання до відрази
Ти моя,а я твоя!
Навіщо ти кидаєш гіркі фрази!

Мама!Я хочу жити!Я буду найкращим!
Мама!Я буду любити тебе завжди!
Мама!Я хочу любити!Я буду кращим!
Мама!Я хочу жити!

Подаруй мені життя
Хоч мене ти не хотіла
Вже немає вороття
Я прошу,не ламай собі крила

З вуст лунає:" Чому я?"
Ти не можеш це збагнути
У тобі тепер життя
Як бути?Як далі бути?

Мама!Я хочу жити!Я буду найкращим!
Мама!Я буду любити тебе завжди!
Мама!Я хочу любити!Я буду кращим!
Мама!Я хочу жити!
                08.02.16