Шап а. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Заз чи сала, жив хьиз Лацу,
Са къуьрен шап/а акуна
Жуван и векьедай къацу,
Шап/адихъ кам, къачуна .

Яргъи япар, хкаж хьана.
Ам заз чапрас килигна
Ахпа вични акъаж хьана,
Далдам ягъиз килигна.

За ваз зиян, ийидач.
Лагьана за шап/адиз,
Чун сад садав кик/идач,
Квез я чаз ик/ къакъатиз.

Шап/а япар агъузна
Яваш патав атана,
Вичин шадвал къалурна.
Зи капарал къаткана.

Гила шап/а гьар юкъуз.
Зи вил алай мугьман я,
А шап/а,к/ват/аш лугьуз
Зи рик/ алай гьайван я.