Тобi нема порадитися з ким

Валентина Коц
Тобі нема порадитися з ким,
Як вирішить життєвих справ питання?
Піди до Бога, поділися з Ним,
Усе повідай перше і останнє.
Він твоє світло, коли морок сів
Туди, де не повинно його бути.
Мій друже, не вагайся та проси,
Щоб подолати геть спіткавшу скруту.
Усе розв'яже Бог і вирішить, повір,
Йому турботи впевнено довір!