Зима збираэ похапцем валiзи

Валентина Коц
Зима збирає похапцем валізи,
Часу вже мало – думає вона....
А ми морозів переживши кризу
Чекаємо, коли ж прийде весна.
Та день невпинно більшає і сонце
Теплішим, милостивішим стає,
Та все раніше стукає в віконце
Промінчиками, спати не дає.
Весняний подих зустрічайте, люди,
Хай добре вам у кожну пору буде!
Хай пісня слави на вустах бринить,
А Бог вам кожну мить благословить!