Перемога прийде у двобiй

Валентина Коц
Перемога прийде у двобій
З тим, хто тебе хоче полонити.
Тільки ти у вірі твердо стій,
Серце для гріха тримай закритим.
Все минає... Смуток, як туман
Під промінням сонячним розтане,
Та прийде покращення в твій стан,
Перемоги ключ Господь дістане.
Все у цім житті є швидкоплинним
І колись скінчаться наші війни...
Ти ж тримайся, друже мій, тримайся,
Та ніколи, чуєш, не здавайся!..