Любов собой покриэ всяке зло

Валентина Коц
Любов собой покриє всяке зло,
Пробачити любов не забариться;
Вона завжди несе своє тепло
Туди, де крига танути боїться.
Любов не просто світло, а вогонь,
Який палає полум'ям яскравим.
Так хочеться торкнутися долонь,
Які з любов'ю роблять свої справи...
Навчайтеся у Бога так любити,
Щоб не даремно вік земний прожити!