З промiнням першим на свiтанку

Валентина Коц
З промінням першим на світанку
Прокинутися поспішай.
Звучить нехай молитва з ранку,
Ти нею день благословляй.
Господь попереду піде,
Коли Йому усе довіриш.
Тебе за руку поведе,
У всьому дасть небесну міру.
Почни з молитви день новий,
І пройде час успішно твій!