Чабри бекинаи ту газал-точики

Абдукахор Косимов
Дарди сари ман, зи љабри бекинаи ту,
Кай љо бишавам, духтар бар синаи ту.

Њар лањза маёр пеши  худ оина,
Рўзе шиканам зи рашк оинаи ту.

Ман ганљи муњаббати туро мехоњам,
Эй, ёр бигў, куљост ганљинаи ту?

Абрўи ту мисрањои чандин ѓазал аст,
Чун шеъри тар он лабони ќандинаи ту.

Ќањњор дарав кунад ѓами дунёро,
Бандад ба њамон кокули бандинаи ту.