Ой, личко в мене румяне

Михаил Онищенко
Ой,  личко  в  мене  рум’яне.

Ой,  личко  у  мене  рум’яне,
А  ще  гарненьке  таке.
Личко  воно  непогане,
Усе  біленьке,  й  м’яке.

Ну  а  ще  чорнії  брови,
Дівка  я,  ну  хоч  куди.
Мати  красу  мені  дала,
А  я  вже  з  нею,  сюди.

Кажуть  з  лиця,  не  пить  воду,
Але  дуже  приємно  мені.
Люблять  мене  і  за  вроду,
Веселії  в  мене,  всі  дні.

     07:32.09.02.2016.