Пiсня кохання

Ирина Микейлис
Коханий!
Хіба можливо це?
І це не сон?
Вуста шепочуть:
Я тебе жадаю!
Солодкий стогін,
Ще й ще раз промовляю:
Коханий!
Я тебе бажаю.
Будь завжди поруч,
Не йди з моїх думок.
Зі мною невідступно будь,
Як берег та струмок.
Жаданий!
Я тебе кохаю!
1996