Не таке як у iнших

Валентина Коц
Не таке життя моє яскраве,
Як у тих хто ходить за вікном;
Але я на Вічність маю право,
Вічність всю наповнену добром.

Хай роки біжать вперед струмками
Напувають спрагнених серця,
А життя все пишеться рядками
Рівними до самого кінця.

Віру берегтиму в перешкодах,
Щоб за кожен крок, за кожну мить
Не ставало потім мені шкода
І змогла я шлях благословить!

Хай не буду мать того, що інші…
Це дрібниці все, а головне
Жереб зберегти небесний ліпший
І з Христом сполучення щільне.