Чекай весни

Миша Стан
ЧЕКАЙ веСНИ

За вікном як завжди ідуть дощі
Теплої погоди немає
Не цвітуть дерева і кущі
Небо сонце за хмари ховає

Та дощі уже закінчаться скоро
І весна прийде спонтанно
Знов зеленими стануть гори
А в містах запрацюють фонтани

Приспів:

А весна прийде прийде я знаю
Зацвітуть на полі квіти
Нам із неба сонечко засяє
І ми зрадіємо як малі діти

Весна прийде - а вслід кохання
Вдихай на повні груди
Гуляй всю ніч із вечора до рання
Не сумуй виходь у люди

І хай здійсняться твої мрії сни
Щастя твоє у твоїх руках
Ти не чекай наступної весни
Бо все залишиться в думках

Автор: Міша Стан, с. Угля, 07 лютого 2016 р.