Одиночеству

Алла Бэлль
   
         Одиночество...
 Ты, Одиночество!
 Будь ты проклято,
             Ваше Высочество!
 Ты сковало всю душу мою-
      
       Не дышу...
       
          Не пою...
            
               Не люблю...