Слобожань

Вячеслав Романовський
 
Місце здійснення мрій і бажань,
Край вродливих і славних людей –
Ти у серці навік, Слобожань,
І до тебе чуття молоде.
І до тебе чуття молоде.

Урожайні поля доокіл.
В пісні-праці твої голоси.
Веселять степ Дінець і Оскіл,
І віночком – сади і ліси.
І віночком – сади і ліси.

Щастя-долю мені простеля
Рушником – оберегом святим
Слобожань – українська земля
Під світилом ясним, золотим.
Під світилом ясним, золотим…

8.02.2016.