То, може, це любов?

Ирина Микейлис
То, може, це любов?
Вірш про кохання
Так бентежить душу!
І сльози стримувати мушу,
Коли рядки читаю знов, і знов...

Так, звісно, це любов!
Без клятви, без надії...
Без туги, що ти вдієш?
Від щастя шаленієш –
Той голос ще б почути, без умов!

Таки – то є любов!
Бажання зустрічі...
Від самих перших слів –
Аккордів вічних снів –
Чимдуж до неї рвешся стрімголов!
27.10.2014