Просто

Летисия Ра
Прозорого б посуду,
Зеленого чаю.
Останнього поштовху
З причалу причинних годин.
Начало.
Все знов у дурмані весняного чаду.
Попіл безумно важливих хвилин
Залишив тривалість страшних картин.
По тілу ток...
Правди б думкам приторним
Дощу паузам нестерпимим
Важливий крок,то гіганський віри мішок.