Мама

Летисия Ра
Ти прекрасна!
Вітер шепче про весну
Надзвичайну її силу
Темні води втічуть
Волю травам...
Радуйся!
Я люблю тебе до сліз
Ніжних хвостиків беріз
Скільки трепету й тепла
Материнська доброта
Все прощала і вела...
Крізь трясину і мости
Поміж трав степних рослин
Материнська доброта
Всих людей уберегла...
Від чуми і зайвих слів
Від солодких марних мрій.