Адже перше кохання найвищоi проби

Геннадий Сивак
Адже  перше кохання найвищої  проби,
Як і перший в житті поцілунок,
Відчуваються крила, усе до вподоби,
То  від долі найкращий дарунок.

На все сила, та  воля  Господня,
Щоб везіння не зрадило нас,
Щоб  любов не пірнула в безодню,
Ми звіряймо  себе  по зірках…

В небі синім народженні пари,
Суджено поруч йти по житті,
Нас єднають весільні фанфари,
Та обручки блищать золоті…

Треба стежкою вірності  йти,
Хоч  наш Світ вже нічим не здивуєш,
Якщо зможеш  чуття берегти.
Тоді щастя душею відчуєш.



Автор  Геннадій  Сівак.
4 лютого 2016 року.