водоспади падали з волосся

Сергей Огин 2
Дві ночі напоїли твої очі
І водоспади падали з волосся
Мені їх цілувати довелося,
Ті губи стиглі, як колосся,
Чи може все мені здалося
Й пливу ві сні посеред ночі