Господа благодарю!

Елена-Есфирь
 ***
 Господа благодарю!
 Что есть душа без Него?
 Господу сердце дарю,
 Ибо превыше всего!

 Благостно в доме моем,
 Тихая радость зажглась,
 Словно безоблачным днем
 Неба лучистая вязь.

 Сладостно чувство моё,
 Слёзы раскаяния льет.
 Не одиноко вдвоем,
 Тает уныния лёд.

 Господи! О, как Ты благ —
 Всей ощущаю душой.
 Даже, порой, среди зла
 Мне на земле хорошо.


Елизавета Судьина
 I’m thankful to God!
 What without Him is my soul?
 To Him I give my heart,
 Cause He is above all!

 Blessing is in my house,
 And quiet joy was lit,
 Like a day without clouds -
 Heaven’s radiant script.

 And my feeling is sweet,
 Tears of remorse are flowing.
 I’m not lonely with Him,
 He melts the ice of yearning.

 Lord! how good you are -
 I sense with the whole soul.
 Even among the bad
 I feel good on the earth.