Знов снiжок, як той пушок

Михаил Онищенко
Знов  сніжок,  як  той  пушок.

Знов  сніжок,  як  той  пушок,
Летить,  спішить,  він  до  Землі.
Привіт  сніжок,  привіт  дружок,
Від  нас  і  нашої  Землі.

Ти  такий  білий  та  пухнастий,
І  сам  лягаєш  так  легко.
Чомусь  лиш  твій  Вітерець  вухастий,
Щось  забаривсь,  уже  давно.

Ми  любимо  Зиму  білувату,
Як  можна  таку  не  любить.
Коли  зайдеш  з  морозу,  в  хату,
То  вогнем  личенько  горить.

       09:00.04.02.2016.