И тръгвам...

Леналеночка3
И тръгвам теб да търся
във есента мъглива, 
във всяко топло лято,
в пролет и във зима.

Искам  теб,  любов,
 искам да те има.

И тръгвам  тебе да открия
във всяко цвете и тревица
във всяка клонка
всеки облак,
в дъжд и в слънце,
в силата на вятъра.
В безбройните звезди
и в луната нощем,
и в морските вълни
тебе търся да открия.

Искам  теб,  любов,
 искам да те имам.

Търся те...
Във всеки поглед 
и усмивка, търся те
във всяка стъпка,
всеки звук.
Във всичко тебе търся
Търся те
навсякъде в безкрая.

EL_
28.01.2016г.

EN_fi_su_EL_Леналеночка