Прив тання з днем народження

Надежда Сиденко
Хай завжди буде панувать кохання на землі!
І вічної тобі краси з наружі,і в душі.
І щастя щоб через краї лилося як вино.
І поруч хтось тебе зігрів,завжди своїм теплом.
Тобі бажаю почуттів і блиску щоб в очах.
Щоб у оселі день у день,дитячий сміх лунав!

13.06.14.