Давно

Ольга Тельная
Я кохаю тебе!
Давно, сильно, безмежно, глибинно.
Мені не потрібно шукати відповідь.

Я кохаю тебе!
Так, як і бути повинно.
Ні, це не крик і не сповідь.

Я кохаю тебе!
Дякую й прошу, чую і бачу.

Я кохаю тебе..
Ти ж здогадаєшся, що ж це все значить?

Значить для нас..

             04.02.2016 20:40