Це моя земля

Евгений Купянск Онищенко
Яка я щаслива людина;
Бо не хворіє родина,

Що діти радібть дням новим,
Що ми не ховаємо мови.

Країна моя незалежна,
Де посмішка доньки безмежна,

Де люди завжди допогой
Замінять мені  руки й ноги.

Чужинець раптово став братом
З обіймами,не з автоматом.

Які ж у нас люди чудові-
Намиста в дівчат кольорові,

Вбрання,вишиванки-картини
І лагідні руки дитини.

А хлопці? То гордість народу!
Козацька є сила і врода,

Затьмарює,в наш час, лиш проза
- Це матінку,кожного,сльози.

Щоб тепло було її сину.
Матусь бережіть і країну!