Нiяк без тебе..

Кристина Омельчук
Я думав, що до тебе не підійду,
думав, не захочеш мене бачити.
Але болить від нестачі твоїх обіймів,
думав, ти не змогла мені пробачити.

Я думала, що ти не підійдеш,
не захочеш до мене торкнутися,
Думала, повернешся і підеш,
і в пам'яті встигнеш минутися..

Я думав, що без тебе я зможу,
і чуже волосся плутати краще..
Та без тебе не хочу, не буду, не можу..
я не залишу тебе, ніколи, нізащо.

А я і не думала, я все забула,
уявляла, що ти поруч, і молилась
Я немов, закрила очі і заснула..
а відкрила - ти поруч..я щаслива.