Чарiвна нiч, тихо навколо

Левиа
Чарівна ніч ,тихо навколо,
Христос і друзі на горі.
Надходив час і він вже скоро,
Мав-би розп'ятись на хресті.

Він плакав , краялось серденько
І піт мов краплі крові тік.
Молився Він до свого Ненька
 Минуло вже багато літ.

Та люди не спішать прийняти,
Його любов і благодать.
Не хочуть дар безцінний взяти
Щоб в лоні Бога проживать.