***

Инесса Завялова
Ні жалю, ні смутку, ні печалі, ні сліз.
Ніяких эмоцій - все випалив спокій,
Бо душі поснули, немов божевільні.
Їх колихає купіль-примара.
Їх плекає достаток та гроші.
Інших принад, інших спокус життєвих
Для чого? Граються з убогими
В щасливії долі.
Сміються ситим великим достатком.
З келихів добрих пють гріх -
Він солодкий!
Може,сон цей страшний?
І чудеськ таких немає навколо?
Химер не існує, химер таких не буває?
Страшно,як сниться всім чорная зграя.

Молитву щепочуть старці у храмі
Куполом синім небо сіяє.
Ангели в небі.
Молитва покаяння, молитва прощення.