Щось не лютуэ цiэi Зими, Лютий

Михаил Онищенко
Щось  не  лютує  цієї  Зими,  Лютий.

Щось  не  лютує  цієї  Зими,  Лютий,
Прийшло  тепло  і  я  майже  розкутий.
Весело  мені   сьогодні,  вже  дуже,
Що  не  тріщить  надвОрі,  «стужа».

Лютий  кінчається,  на  календарі – Весна,
Весна,  яку  зовуть  у  нас,  красна.
І  зазеленіє  травичка  на  лужку,
Та  заспіває  пташечка  на  бережку…

А  поки  що  надвОрі,  стоїть  місяць  Лютий,
Ні  холодом,  ні  добрим  теплом  не  прикутий.
І  скільки  б  Лютий,  ще  тепер  не  казився,
Півень  червоний,  вже  талої  води  напився…

       11:15.01.02.2016.