Камикадзе. укр язык

Пётр Лавренчук
Назвався браток "камікадзе"-
Так кричи "Банзай!"
Про маски та цирк співає Міладзе,
Літак на автопілот і стрибай.

Однаково,як підеш в піке,
В лоб,а може, як раніше в потилицю.
Кожен  Герой,отримує своє,-
Якщо виживеш,походиш на милицях.

Камікадзе приймає рішення лише один,
Твій механізм не працював,як одне ціле,
"Або ішак,або султан"- казав Нассредин.
Біле стане чорне,чорне стане біле.

Ну все камікадзе стибай давай!
Лишай літак включай автопілот
Колапсом нас друже не лякай!
МИ довели, що самурайський народ.

Тебе в морі підбере судно чи патруль,
Обігріє і дасть свій кусок,
Коньяка "Кахетті" запропонує капітан Гуль,
Та потихеньку готуйся на сьогуна строк.