Етюди

Кристина Омельчук
Тебе я шукатиму всюди,
твої сліди в житті моєму.
залишили нечувані етюди,
і я чую їх по-своєму.

Мелодія мого серця,
лунає завдяки тобі,
і ти, прошу, не сердься,
я повернусь до тебе звідусіль.