Я йду до тебе...

Наталья Люшневская
Зі мною поруч завжди ти -
Та йду до тебе - не дійти.
Тягну я руки - не дістати,
Дорогу теж не відшукати.

В моїм ти серці, в думах ти...
Та відновити як мости??..
Спалила злОдійка війна.
Тебе ж я бачу лише в снах.

Прийди зорею на світанку,
І сонцем ясним  з позаранку.
Прийди сріблястою росою -
Чекаю зустрічі з тобою!