С любовью

Ирина Аржанникова
И в утрото Добро
от Бога ни дарено
със Слънце и Любов
Бъди ти Душа скъпа Благословена
и в хармонията на Любовта стаена.
Върви по Пътя неравен
с рози постлан
и твоята Доброта и усмивка изскряща
да стопи всеки трън израстнал там
И знай по Пътя тоз
ръка една винаги ще намериш
на която да се опреш
И от ефира Божествен
ти глътка нежност да поемеш.
(болгарский)
Ответ:

Расцветают в душе незабудки…
О таком и помыслить не смела…
Ты  - любовь, мне вернувшая Вечность…
Ты любовь, что мне песню пропела!

Вместе Мы все растопим преграды,
Бог ведёт и ошибки простит.
Я не ведала большей награды,
Чем Великому счастью служить…

26.01.2016