Я не чекаю

Кристина Омельчук
А я вже не чекаю...
не думаю навіть,
не відчуваю.
А я вже не плачу,
і давай без умовностей.
пустих, неначе дешевих коштовностей.
Не все те золото, що блищить.


Якби ж могла піти - я б пішла.
Та куди ж я піду?
Я тебе втратила, знайшла,
втратила і знов знайшла.
Та я не бачу твого сліду.