Об1йми мене

Кристина Омельчук
Немає затишнішого місця на світі,
я здатна на все в твоїх обіймах
Я немов в бузковому суцвітті,
Обійми мене!

Я покажу тобі жменю зірок,
я загублюсь під твоїми руками.
Обійми, до хрусту кісток.
Обійми мене!!